Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι, μαζί με την πολιτική απορρήτου μας, διέπουν τη σχέση της lovingcrete.com μαζί σας σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο. Εάν διαφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων, παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.

Οι όροι ‘lovingcrete.com’ ή ‘εμείς’ ή ‘εμείς’ αναφέρονται στον/στις ιδιοκτήτη/ες της ιστοσελίδας. Η χρήση αυτού του δικτυακού τόπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του δικτυακού τόπου προορίζεται μόνο για γενική ενημέρωση και χρήση. Υπόκειται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

Ούτε εμείς ούτε τρίτα μέρη παρέχουμε οποιαδήποτε εγγύηση ή εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και του υλικού που βρίσκονται ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι αυτές οι πληροφορίες και το υλικό ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή σφάλματα και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για οποιεσδήποτε τέτοιες ανακρίβειες ή σφάλματα στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού σε αυτόν τον ιστότοπο γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, για την οποία δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.

Αυτός ο δικτυακός τόπος περιέχει υλικό που ανήκει σε εμάς ή μας έχει παραχωρηθεί με άδεια χρήσης. Το υλικό αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το σχεδιασμό, τη διάταξη, την εμφάνιση, την εμφάνιση και τα γραφικά. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή εκτός από τη συμμόρφωση με την ειδοποίηση περί πνευματικών δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί μέρος των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

Όλα τα εμπορικά σήματα που αναπαράγονται σε αυτόν τον ιστότοπο, τα οποία δεν αποτελούν ιδιοκτησία ή δεν έχουν παραχωρηθεί στον φορέα εκμετάλλευσης, αναγνωρίζονται στον ιστότοπο. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου μπορεί να οδηγήσει σε αξίωση αποζημίωσης ή/και να αποτελέσει ποινικό αδίκημα.

Κατά καιρούς, ο παρών δικτυακός τόπος μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για τη διευκόλυνσή σας, ώστε να σας παρέχουν περισσότερες πληροφορίες. Δεν σημαίνουν ότι υποστηρίζουμε την/τις ιστοσελίδα(ες). Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστότοπων.

Η lovingcrete.com διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στην ιστοσελίδα ή στο υλικό που σχετίζεται με την ιστοσελίδα χωρίς προειδοποίηση.

Visits: 0