Tervetuloa verkkosivuillemme. Jos jatkat tämän verkkosivuston selaamista ja käyttöä, sitoudut noudattamaan ja noudattamaan seuraavia käyttöehtoja, jotka yhdessä tietosuojakäytäntömme kanssa säätelevät lovingcrete.comin suhdetta sinuun tämän verkkosivuston osalta. Jos olet eri mieltä jostain näiden ehtojen osasta, älä käytä verkkosivustoamme.

Termit ‘lovingcrete.com’ tai ‘me’ tai ‘me’ viittaavat verkkosivuston omistajaan/omistajiin. Tämän verkkosivuston käyttöä koskevat seuraavat käyttöehdot:

Tämän verkkosivuston sivujen sisältö on tarkoitettu vain yleiseen käyttöön. Sitä voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta.

Me tai kolmannet osapuolet emme anna mitään takuuta tai takuuta tällä verkkosivustolla olevien tai tarjottujen tietojen ja materiaalien tarkkuudesta, ajantasaisuudesta, suorituskyvystä, täydellisyydestä tai soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen. Hyväksyt, että tällaiset tiedot ja materiaalit saattavat sisältää epätarkkuuksia tai virheitä, ja suljemme nimenomaisesti pois vastuun tällaisista epätarkkuuksista tai virheistä lain sallimissa rajoissa.

Tämän verkkosivuston tietojen tai materiaalien käyttö tapahtuu täysin omalla vastuullasi, josta emme ole vastuussa. On omalla vastuullasi varmistaa, että kaikki tämän verkkosivuston kautta saatavilla olevat tuotteet, palvelut tai tiedot täyttävät erityisvaatimuksesi.

Tämä verkkosivusto sisältää materiaalia, joka on meidän omistuksessamme tai lisensoitu meille. Tämä materiaali sisältää muun muassa suunnittelun, ulkoasun, ulkoasun, ulkoasun ja grafiikan. Jäljentäminen on kielletty muutoin kuin näiden ehtojen osana olevan tekijänoikeustiedotteen mukaisesti.

Kaikki tällä verkkosivustolla esitetyt tavaramerkit, jotka eivät ole operaattorin omaisuutta tai lisensoituja operaattorille, mainitaan verkkosivustolla. Tämän verkkosivuston luvaton käyttö voi johtaa vahingonkorvausvaatimuksiin ja/tai olla rikos.

Tämä verkkosivusto voi ajoittain sisältää myös linkkejä muille verkkosivustoille. Nämä linkit ovat lisätietoa varten. Ne eivät tarkoita, että me kannatamme kyseistä verkkosivustoa (kyseisiä verkkosivustoja). Emme ole vastuussa linkitettyjen verkkosivustojen sisällöstä.

lovingcrete.com pidättää oikeuden tehdä muutoksia verkkosivustoon tai verkkosivustoon liittyviin materiaaleihin ilman ennakkoilmoitusta.

Views: 0