Üdvözöljük weboldalunkon. Ha továbbra is böngészi és használja ezt a weboldalt, akkor beleegyezik, hogy betartja és magára nézve kötelezőnek tekinti az alábbi felhasználási feltételeket, amelyek az adatvédelmi politikánkkal együtt szabályozzák a lovingcrete.com és az Ön kapcsolatát ezzel a weboldallal kapcsolatban. Ha nem ért egyet a jelen általános szerződési feltételek bármely részével, kérjük, ne használja weboldalunkat.

A ‘lovingcrete.com’ vagy ‘mi’ vagy ‘mi’ kifejezések a weboldal tulajdonosára/ tulajdonosaira utalnak. A weboldal használata az alábbi felhasználási feltételek hatálya alá tartozik:

A weboldal oldalainak tartalma kizárólag az Ön általános tájékoztatására és használatára szolgál. Előzetes értesítés nélkül változhat.

Sem mi, sem harmadik felek nem vállalunk semmilyen garanciát vagy szavatosságot a weboldalon található vagy kínált információk és anyagok pontosságára, időszerűségére, teljesítményére, teljességére vagy alkalmasságára vonatkozóan. Ön tudomásul veszi, hogy az ilyen információk és anyagok pontatlanságokat vagy hibákat tartalmazhatnak, és a törvény által megengedett legteljesebb mértékben kifejezetten kizárjuk a felelősséget az ilyen pontatlanságokért vagy hibákért.

A weboldalon található bármely információ vagy anyag felhasználása kizárólag az Ön saját felelősségére történik, amelyért nem vállalunk felelősséget. Az Ön saját felelőssége, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a weboldalon keresztül elérhető termékek, szolgáltatások vagy információk megfelelnek-e az Ön egyedi igényeinek.

Ez a weboldal olyan anyagokat tartalmaz, amelyek a tulajdonunkban vannak, vagy amelyeket a mi engedélyünkkel használunk. Ez az anyag magában foglalja, de nem kizárólagosan, a designt, az elrendezést, a megjelenést, a megjelenést és a grafikát. A sokszorosítás tilos, kivéve a szerzői jogi közleménynek megfelelően, amely a jelen feltételek részét képezi.

A weboldalon feltüntetett minden olyan védjegy, amely nem az üzemeltető tulajdona vagy nem az üzemeltető számára engedélyezett, a weboldalon feltüntetésre kerül. A weboldal jogosulatlan használata kártérítési igényt vonhat maga után és/vagy bűncselekménynek minősülhet.

Ez a weboldal időről időre más weboldalakra mutató linkeket is tartalmazhat. Ezek a linkek az Ön kényelmét szolgálják, hogy további információkat nyújtsanak. Ezek nem jelentik azt, hogy támogatjuk a weboldal(ak)at. Nem vállalunk felelősséget a hivatkozott weboldal(ak) tartalmáért.

A lovingcrete.com fenntartja a jogot, hogy a weboldalon vagy a weboldalhoz kapcsolódó anyagokban előzetes értesítés nélkül változtatásokat eszközöljön.

Visits: 0