Geheim Kreta – Op zoek naar mijn huis.

SECRETCRETE-1

Ontdek de betoverende wereld van Kreta in de jaren 1960 met “Geheim Kreta: Op zoek naar mijn thuis”, een boeiende memoires die u meevoeren naar een tijd en plaats zoals geen ander. Ga met de auteur mee op een onvergetelijke reis langs de adembenemende landschappen, de rijke geschiedenis en de levendige cultuur van dit idyllische eiland.

Dit prachtig geschreven verhaal is gevuld met avontuur, zelfontdekking en een onwrikbare band met een land dat even betoverend als mysterieus is. Laat u meeslepen door de magie van Kreta terwijl u in de voetsporen treedt van een gedurfde ontdekkingsreiziger die zijn ware thuis vond in het hart van de Middellandse Zee. Profiteer van dit betoverende verhaal over de kracht van het vinden waar je echt thuishoort.

Beide boeken zijn hier en hier bij Amazon te koop

Geheim Kreta – Werken en leven op het eiland

Geheim Kreta 2

Ga op een fascinerende odyssee naar Kreta in “Geheim Kreta: Werken en leven op het eiland”, een meeslepende memoires over de ervaringen en avonturen van de auteur tijdens de transformerende jaren 1960 en 1970. Duik in het bruisende dagelijkse leven op dit betoverende eiland terwijl de auteur werk vindt, relaties opbouwt en de essentie van de Kretenzische cultuur omarmt.

Met elke pagina dompelt de lezer zich onder in de betoverende wereld van Kreta en ervaart hij de adembenemende schoonheid, de duurzame tradities en de veerkrachtige bevolking. Dit meeslepende verhaal biedt een zeldzame blik in een vervlogen tijdperk, en vangt het hart en de ziel van een eiland dat een onuitwisbare stempel heeft gedrukt op het leven van de auteur. Lees “Geheim Kreta: Werken en leven op het eiland” en laat de geest van Kreta uw hart raken.

Beide boeken zijn hier en hier bij Amazon te koop.

Visits: 0