Secret Crete – På jakt efter mitt hem.

SECRETCRETE-1

Upptäck Kretas förtrollande värld på 1960-talet med “Secret Crete: Searching for My Home”, en fängslande berättelse som förflyttar dig till en tid och plats som inte liknar någon annan. Följ med författaren på en oförglömlig resa genom denna idylliska ös hisnande landskap, rika historia och livfulla kultur.

Denna vackert skrivna berättelse är fylld av äventyr, självupptäckt och en orubblig koppling till ett land som är lika förtrollande som det är mystiskt. Gör dig redo att svepas med av Kretas magi när du följer i fotspåren på en djärv upptäcktsresande som hittade sitt sanna hem i hjärtat av Medelhavet. Ta del av denna fascinerande berättelse om kraften i att hitta sin rätta plats.

Båda böckerna kan köpas på Amazon här och här.

Secret Crete – Att arbeta och bo på ön

Secret Kreta 2

Ge dig ut på en fängslande odyssé till Kreta i “Secret Crete: Working and Living on the Island”, en fängslande memoar som berättar om författarens upplevelser och äventyr under de omvälvande 1960- och 1970-talen. Dyk ner i det pulserande vardagslivet på denna förtrollande ö när författaren hittar arbete, bygger relationer och tar del av den kretensiska kulturens essens.

För varje sida kommer läsaren att fördjupa sig i Kretas fascinerande värld och uppleva dess hisnande skönhet, bestående traditioner och motståndskraftiga människor. Denna fängslande berättelse ger en sällsynt inblick i en svunnen tid och fångar hjärtat och själen på en ö som har lämnat ett outplånligt märke i författarens liv. Läs Secret Crete: Working and Living on the Island och låt Kretas anda beröra ditt hjärta.

Båda böckerna kan köpas på Amazon här och här.

Visits: 0