Secret Crete – Søker etter hjemmet mitt.

HEMMELIGHET-1

Oppdag den fortryllende verdenen på Kreta på 1960-tallet med “Secret Crete: Searching for My Home”, et fengslende memoar som vil transportere deg til en tid og et sted ulikt alle andre. Bli med forfatteren på en uforglemmelig reise mens han navigerer gjennom denne idylliske øyas fantastiske landskap, rike historie og livlige kultur.

Denne vakkert skrevne fortellingen er fylt med eventyr, selvoppdagelse og en urokkelig forbindelse til et land som er like fortryllende som det er mystisk. Gjør deg klar til å bli revet med av magien på Kreta mens du følger i fotsporene til en vågal oppdagelsesreisende som fant sitt sanne hjem i hjertet av Middelhavet. Dra nytte av denne fascinerende historien om kraften i å finne hvor du virkelig hører hjemme.

Begge disse bøkene kan kjøpes fra Amazon her og her

Secret Crete – Arbeid og bo på øya

Secret Crete 2

Legg ut på en fengslende odyssé til Kreta i “Secret Crete: Working and Living on the Island”, et medrivende memoar som forteller om forfatterens opplevelser og eventyr under de transformative 1960- og 1970-tallet. Dykk ned i det pulserende hverdagslivet på denne fortryllende øya mens forfatteren finner arbeid, bygger relasjoner og omfavner essensen av kretisk kultur.

Med hver side vil leserne fordype seg i Kretas fascinerende verden, oppleve dens fantastiske skjønnhet, varige tradisjoner og spenstige mennesker. Denne overbevisende fortellingen gir et sjeldent innblikk i en svunnen tid, og fanger hjertet og sjelen til en øy som har satt et uutslettelig preg på forfatterens liv. Les “Secret Crete: Working and Living on the Island” og la Kretas ånd berøre hjertet ditt.

Begge disse bøkene kan kjøpes fra Amazon her og her .

Visits: 0