Denne personvernerklæringen beskriver hvordan lovingcrete.com bruker og beskytter all informasjon du gir lovingcrete.com når du bruker denne nettsiden.

lovingcrete.com er forpliktet til å sikre at personvernet ditt er beskyttet. Skulle vi be deg om å oppgi visse opplysninger som gjør at du kan identifiseres når du bruker denne nettsiden, kan du være trygg på at den kun vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen. lovingcrete.com kan endre denne policyen fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Du bør sjekke denne siden fra tid til annen for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer.

Denne retningslinjen trer i kraft 04.12.2020

Hva vi samler inn: Vi kan samle inn følgende informasjon: navn og stillingstittel kontaktinformasjon, inkludert demografisk informasjon om e-postadresser, som postnummer, preferanser og interesser, annen informasjon relevant for kundeundersøkelser og/eller tilbud

Hva vi gjør med informasjonen vi samler inn

Vi krever denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg en bedre service, spesielt av følgende grunner: Intern journalføring Vi kan bruke informasjonen til å forbedre produktene og tjenestene våre. Vi kan med jevne mellomrom sende reklame-e-poster om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror du kan finne interessant, ved å bruke e-postadressen du har oppgitt.

Fra tid til annen kan vi også bruke informasjonen din til å kontakte deg for markedsundersøkelsesformål. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon, faks eller post. Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettstedet i henhold til dine interesser.

Sikkerhet

Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen din er sikker. For å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring, har vi innført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmessige prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn på nettet.

Informasjonskapsler

Vi bruker teknologier, for eksempel informasjonskapsler ( https://www.aboutcookies.org ), for å tilpasse innhold og annonsering, for å tilby funksjoner for sosiale medier og for å analysere trafikk til nettstedet. Vi kan også dele informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre pålitelige sosiale medier, reklame- og analysepartnere.

Facebook.com
Analytics.google.com

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å bli plassert på datamaskinens harddisk. Når du godtar, blir filen lagt til og informasjonskapselen hjelper til med å analysere nettrafikk eller gir deg beskjed når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapsler lar nettapplikasjoner svare deg som enkeltperson. Nettapplikasjonen kan skreddersy driften til dine behov, liker og misliker ved å samle inn og huske informasjon om dine preferanser. Vi bruker trafikklogginformasjonskapsler for å identifisere hvilke sider som brukes. Dette hjelper oss med å analysere data om nettsidetrafikk og forbedre nettsiden vår for å skreddersy den til kundenes behov. Vi bruker kun denne informasjonen til statistiske analyseformål og deretter fjernes dataene fra systemet. Samlet sett hjelper informasjonskapsler oss med å gi deg et bedre nettsted ved å gjøre det mulig for oss å overvåke hvilke sider du synes er nyttige og hvilke du ikke gjør. En informasjonskapsel gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller annen informasjon om deg, annet enn dataene du velger å dele med oss. Du kan velge å godta eller avslå informasjonskapsler.

Lenker til andre nettsteder

Vår nettside kan inneholde lenker til andre nettsteder av interesse. Når du har brukt disse lenkene til å forlate nettstedet vårt, bør du imidlertid merke deg at vi ikke har noen kontroll over det andre nettstedet. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelsen og personvernet til informasjon som du oppgir mens du besøker slike nettsteder, og slike nettsteder er ikke underlagt denne personvernerklæringen. Du bør utvise forsiktighet og se på personvernerklæringen som gjelder for det aktuelle nettstedet.

Kontrollere dine personlige opplysninger

Du kan velge å begrense innsamlingen eller bruken av din personlige informasjon på følgende måter:

Hver gang du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettsiden, vil du alltid få muligheten til å melde deg av eller bli fjernet fra eventuelle utsendelser eller markedsføring. Hvis du tidligere har godtatt at vi bruker din personlige informasjon til direkte markedsføringsformål, kan du når som helst ombestemme deg ved å skrive til eller sende oss en e-post på info@lovingcrete.com

Vi vil ikke selge, distribuere eller lease ut din personlige informasjon til tredjeparter med mindre vi har din tillatelse eller er lovpålagt å gjøre det. Vi kan bruke din personlige informasjon til å sende deg reklameinformasjon om tredjeparter som vi tror du kan finne interessant hvis du forteller oss at du ønsker at dette skal skje.

Du kan be om detaljer om personlig informasjon som vi har om deg i henhold til Data Protection Act 1998. En liten avgift skal betales. Hvis du ønsker en kopi av informasjonen om deg, vennligst skriv til:

info@lovingcrete.com

Hvis du mener at informasjonen vi har om deg er feil eller ufullstendig, vennligst skriv til oss så snart som mulig på adressen ovenfor. eller send oss en e-post på info@lovingcrete.com

Visits: 0