Salainen Kreeta – Kotiani etsimässä.

SECRETCRETE-1

Tutustu Kreetan lumoavaan maailmaan 1960-luvulla kirjassa “Salainen Kreeta: kotiani etsimässä”, joka on mukaansatempaava muistelmateos, joka vie sinut aikaan ja paikkaan, joka on erilainen kuin mikään muu. Liity kirjailijan mukaan unohtumattomalle matkalle, jolla hän tutustuu tämän idyllisen saaren henkeäsalpaaviin maisemiin, rikkaaseen historiaan ja elinvoimaiseen kulttuuriin.

Tämä kauniisti kirjoitettu kertomus on täynnä seikkailua, itsensä löytämistä ja horjumatonta yhteyttä maahan, joka on yhtä lumoava kuin salaperäinenkin. Valmistaudu siihen, että Kreetan taika vie sinut mukanaan, kun seuraat rohkeiden tutkimusmatkailijoiden jalanjälkiä, jotka löysivät todellisen kotinsa Välimeren sydämestä. Hyödynnä tätä lumoavaa tarinaa siitä, miten voimakasta on löytää se paikka, johon todella kuulut.

Molemmat kirjat voi ostaa Amazonista täältä ja täältä.

Salainen Kreeta – Työskentely ja asuminen saarella

Salainen Kreeta 2

Lähde mukaan kiehtovalle odysseialle Kreetalle kirjassa “Salainen Kreeta: Työskentely ja elämä saarella”, joka on mukaansatempaava muistelmateos, jossa kerrotaan kirjailijan kokemuksista ja seikkailuista 1960- ja 1970-lukujen mullistavalla ajanjaksolla. Sukella tämän lumoavan saaren vilkkaaseen arkeen, kun kirjailija löytää työtä, luo suhteita ja tutustuu kreetalaiseen kulttuuriin.

Joka sivulla lukija uppoutuu Kreetan lumoavaan maailmaan ja kokee sen henkeäsalpaavan kauneuden, kestävät perinteet ja sitkeät ihmiset. Tämä mukaansatempaava kertomus tarjoaa harvinaisen välähdyksen menneeseen aikakauteen ja vangitsee saaren sydämen ja sielun, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen kirjailijan elämään. Lue kirja “Salainen Kreeta: työskentely ja elämä saarella” ja anna Kreetan hengen koskettaa sydäntäsi.

Molemmat kirjat voi ostaa Amazonista täältä ja täältä.

Visits: 0