Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten lovingcrete.com käyttää ja suojaa kaikkia tietoja, joita annat lovingcrete.com-sivustolle käyttäessäsi tätä verkkosivustoa.

lovingcrete.com on sitoutunut varmistamaan, että yksityisyytesi on suojattu. Jos pyydämme sinua antamaan tiettyjä tietoja, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa tätä verkkosivustoa käyttäessäsi, voit olla varma, että niitä käytetään ainoastaan tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. lovingcrete.com voi muuttaa tätä käytäntöä ajoittain päivittämällä tätä sivua. Sinun tulisi tarkistaa tämä sivu aika ajoin varmistaaksesi, että olet tyytyväinen mahdollisiin muutoksiin.

Tämä politiikka on voimassa 04/12/2020 alkaen.

Mitä keräämme: Nimi ja ammattinimike Yhteystiedot, mukaan lukien sähköpostiosoite Demografiset tiedot, kuten postinumero, mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet, muut asiakaskyselyihin ja/tai tarjouksiin liittyvät tiedot.

Mitä teemme keräämillämme tiedoilla

Tarvitsemme näitä tietoja ymmärtääksemme tarpeitasi ja voidaksemme tarjota sinulle parempaa palvelua erityisesti seuraavista syistä: Voimme käyttää tietoja parantaaksemme tuotteitamme ja palveluitamme. Saatamme ajoittain lähettää antamallasi sähköpostiosoitteella myynninedistämissähköpostia uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muista tiedoista, joiden uskomme kiinnostavan sinua.

Saatamme myös aika ajoin käyttää tietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinatutkimustarkoituksessa. Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse, faksilla tai postitse. Voimme käyttää tietoja verkkosivuston mukauttamiseen kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi ovat turvassa. Luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt verkossa keräämiemme tietojen suojaamiseksi ja turvaamiseksi.

Evästeet

Käytämme tekniikoita, kuten evästeitä(https://www.aboutcookies.org), sisällön ja mainonnan mukauttamiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tarjoamiseen ja sivuston liikenteen analysointiin. Saatamme myös jakaa tietoja sivustomme käytöstä luotettavien sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan kumppaneidemme kanssa.

Facebook.com
Analytics.google.com

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa tallentua tietokoneesi kiintolevylle. Kun suostut, tiedosto lisätään, ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä tai kertoo, milloin vierailet tietyllä sivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat vastata sinulle yksilönä. Verkkosovellus voi räätälöidä toimintojaan tarpeittesi, mieltymystesi ja vastenmielisyyksiesi mukaan keräämällä ja muistamalla tietoja mieltymyksistäsi. Käytämme liikenneloki evästeitä tunnistamaan, mitä sivuja käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä koskevia tietoja ja parantamaan verkkosivustoamme, jotta voimme räätälöidä sen asiakkaiden tarpeiden mukaan. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analyysitarkoituksiin, minkä jälkeen tiedot poistetaan järjestelmästä. Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston, sillä niiden avulla voimme seurata, mitkä sivut ovat mielestäsi hyödyllisiä ja mitkä eivät. Eväste ei anna meille pääsyä tietokoneeseesi tai mitään muita tietoja sinusta kuin ne, jotka haluat jakaa kanssamme. Voit valita evästeiden hyväksymisen tai hylkäämisen.

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustomme voi sisältää linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Kun olet kuitenkin käyttänyt näitä linkkejä poistuaksesi sivustoltamme, sinun on huomattava, että meillä ei ole mitään määräysvaltaa kyseiseen toiseen verkkosivustoon. Siksi emme voi olla vastuussa sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, joita annat vieraillessasi tällaisilla sivustoilla, eikä tämä tietosuojalausunto koske kyseisiä sivustoja. Sinun kannattaa olla varovainen ja tutustua kyseiseen verkkosivustoon sovellettavaan tietosuojaselosteeseen.

Henkilökohtaisten tietojesi hallinta

Voit halutessasi rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä seuraavilla tavoilla:

Aina kun sinua pyydetään täyttämään lomake verkkosivustolla, sinulle annetaan mahdollisuus peruuttaa tilaus tai tulla poistetuksi kaikista postituksista tai markkinoinnista. Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa kirjoittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@lovingcrete.com.

Emme myy, jaa tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole siihen lupaasi tai ellei laki vaadi meitä tekemään niin. Voimme käyttää henkilötietojasi lähettääksemme sinulle kolmansia osapuolia koskevaa mainostietoa, jonka uskomme kiinnostavan sinua, jos kerrot meille, että haluat näin tapahtuvan.

Voit pyytää tietoja henkilötiedoista, joita meillä on sinusta vuoden 1998 tietosuojalain nojalla. Siitä peritään pieni maksu. Jos haluat kopion sinusta säilytettävistä tiedoista, kirjoita osoitteeseen:

info@lovingcrete.com

Jos uskot, että hallussamme olevat tietosi ovat virheellisiä tai puutteellisia, kirjoita meille mahdollisimman pian edellä mainittuun osoitteeseen. tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@lovingcrete.com

Visits: 0