Titkos Kréta – Az otthonom keresése.

SECRETCRETE-1

Fedezze fel Kréta varázslatos világát az 1960-as években a “Titkos Kréta: Az otthonom keresése” című könyvvel, amely egy olyan korba és helyre repíti el Önt, amelyhez fogható nincs még egy. Tartson a szerzővel egy felejthetetlen utazáson, miközben bejárja ennek az idilli szigetnek a lélegzetelállító tájait, gazdag történelmét és vibráló kultúráját.

Ez a gyönyörűen megírt elbeszélés tele van kalanddal, önfelfedezéssel és megingathatatlan kötődéssel egy olyan földhöz, amely éppoly varázslatos, mint amilyen titokzatos. Készüljön fel, hogy Kréta varázsa magával ragadja, miközben egy merész felfedező nyomába ered, aki a Földközi-tenger szívében találta meg igazi otthonát. Használja ki ezt a lenyűgöző történetet arról, hogy milyen erővel lehet megtalálni azt, ahová igazán tartozunk.

Mindkét könyv megvásárolható az Amazonon itt és itt.

Titkos Kréta – Munka és élet a szigeten

Titkos Kréta 2

Induljon el egy lebilincselő krétai utazáson a “Titkos Kréta: Munka és élet a szigeten” című lebilincselő memoárban, amely a szerzőnek az 1960-as és 1970-es években szerzett élményeit és kalandjait mutatja be. Merüljön el e varázslatos sziget pezsgő mindennapi életében, miközben a szerző munkát talál, kapcsolatokat épít, és megismeri a krétai kultúra lényegét.

Az olvasók minden egyes oldalon elmerülnek Kréta lenyűgöző világában, megtapasztalva a lélegzetelállító szépséget, a tartós hagyományokat és a rugalmas embereket. Ez a lenyűgöző elbeszélés ritka bepillantást nyújt egy letűnt korszakba, megragadva egy olyan sziget szívét és lelkét, amely kitörölhetetlen nyomot hagyott a szerző életében. Olvassa el a “Titkos Kréta: Munka és élet a szigeten” című könyvet, és hagyja, hogy Kréta szelleme megérintse a szívét.

Mindkét könyv megvásárolható az Amazonon itt és itt.

Visits: 0